1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az MTI száz éve (minikönyv)

1880-1980/100 Years of MTI

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magyar Távirati Iroda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 231 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Orosz  
Méret: 5 cm x 5 cm
ISBN:
Megjegyzés: Számozatlan kiadás. Kiadott példányszám: 2000 Könyvtervező: Kocsis József Nyomda: Zrínyi Nyomda Kiadási alkalom: Készült az MTI centenáriuma alkalmából 1980-ban. Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. A könyv pontos mérete: 52 x 51 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Köszöntő

"A Magyar Népköztársaság Minisztertanácsa nevében őszinte tisztelettel köszöntöm a megalakulásának 100. évfordulóját ünneplő Magyar Távirati Iroda dolgozóit" - e sorokkal kezdődik Lázár... Tovább

Előszó

Köszöntő

"A Magyar Népköztársaság Minisztertanácsa nevében őszinte tisztelettel köszöntöm a megalakulásának 100. évfordulóját ünneplő Magyar Távirati Iroda dolgozóit" - e sorokkal kezdődik Lázár Györgynek, a Minisztertanács elnökének levele, amelyet a jubiláló MTI dolgozóinak küldött. "A Magyar Távirati Iroda korszerűen felszerelt szocialista hírügynökség, amely mint a hazai és a világpolitikai események hiteles tolmácsolója, megérdemelt tekintélyt és megbecsülést vívott ki magának itthon és határainkon túl is.
A centenárium alkalmából elismerésemet és elvtársi jókívánságaimat küldöm a hírügynökség vezetőinek, törzsgárdájának, szocialista brigádjának, politikai és társadalmi aktivistáinak, újságíróinak, fotóriportereinek, fordítóinak, gépíróinak, a műszaki apparátus kezelőinek, mindazoknak, akik elkötelezetten és színvonalasan közreműködnek a hazai és az irántunk érdeklődő külföldi közvélemény valósághű és gyors tájékoztatásában.
Kérem Önöket - olvashatjuk az október 20-án kelt levélben -, hogy mint a múltban, a jövőben is töretlen hivatástudattal végezzék felelős munkájukat, kísérjék figyelemmel népünk szocialista építőmunkáját, legyenek megbízható krónikásai a hazai és a nemzetközi élet eseményeinek.
E gondolatok jegyében további sok sikert kívánok a Magyar Távirati Iroda kollektívájának - fejeződik be a kormányfő levele. Vissza

Ágoston László

Ágoston László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ágoston László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv