819.718

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

De mi került a pitébe?

Flavia de Luce rejtélyei

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 340 oldal
Sorozatcím: Dream válogatás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-261-323-9

Fülszöveg

„Egy madár hevert a küszöbön, egy kis sárszalonka. Halott volt merev szárnya úgy terült szét, mint egy őskori szárnyas gyíké, szeme elég visszatetszőén elhomályosult, hosszú, keskeny fekete csőre, mint egy tű, egyenesen az égre mutatott. A reggeli szélbe valami lengedezett rajta: egy papírfoszlány."
A bűbájos, gazdag képzelőerővel megáldott Flavia de Luce k( undok nővérével és özvegy édesapjával Buckshaw valaha jobb időket látott kastélyában él. A szemfüles és kíváncsi lány a családi birtokon felfedez egy elhagyatott viktoriánus laboratóriumot, ahol kitanulja a vegyészetet - főként a méregkeverést.
Egy különös haláleset és számos megmagyarázhatatlan rejtély arra sarkallja Flaviát, hogy nyomozásba kezdjen. Mikor édesapját letartóztatják gyilkosság vádjával, felgyorsulnak a események. A félelmet nem ismerő lány a kémia segítségéve fedez fel ellentmondásokat és kapcsolódási pontokat, és fejti fel a bűnügy szövevényes szálait.
Lendületes stílusú, lebilincselően izgalmas regény,... Tovább

Alan Bradley

Alan Bradley műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alan Bradley könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem