1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hó és parázs

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 200 oldal
Sorozatcím: Sirály Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Égbe nyúló havasok hóborította völgyében pici falucska lámpásai és tűzhelyeinek fel-fellobbanó fényei csillognak. Látszólagos békesség veszi körül a tájat, de a gyűlölet és keserűség parazsa ott izzik a lelkekben. Jorgosz, a görög fiú be nem tenné a lábát az olasz Raffaele házába, mert családját az olasz hódítók irtották ki; Babette, a francia kislány pedig fel akarja gyújtani a németek házát, hogy az éppúgy boruljon lángba, mint valamikor az övék, amikor a németek pusztítottak náluk. A zeneszerző, apa után sóvárgó német Herbert viszont nem hajlandó együtt futballozni Jeannal, a félvér afrikaival. Lehet-e békét teremteni közöttük? Lehet-e a háborútól legtöbbet szenvedett, családjukat vesztett gyerekek között új életet kialakítani? Elhamvadhat-e a gyűlölet parazsa a szívükben, hogy egészséges barátságoknak, szép gyerek-szerelmeknek, közös új világ teremtésének adjon helyet? Erre próbál választ adni a mindvégig lebilincselő, izgalmas, könnyekig megrázó regény.

Albert Hochheimer

Albert Hochheimer műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Albert Hochheimer könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv