A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A végzet bábjátéka

Szerző
Fordító

Kiadó: Nova Irodalmi Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 494 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Klein Jenő nyomdájában, Budapesten készült. Harmadik kiadás.

Fülszöveg

Részlet a könyvből:

- De ugye nem jössz későn? - Marjorie Carling hangja aggódóan csendült, szinte könyörgően.
- Nem, nem jövök későn - mondotta szerencsétlenül Walter. Bűnösnek érezte magát, mert tudta, hogy el fog késni. Marjorie hangja bosszantotta. Elnyújtott hang volt, túlfinomult még nyomorúságában is.
- De ne későbben éjfélnél. - Marjorie emlékeztethette volna Waltert az időre, amikor sohasem ment el este nélküle. Megtehette volna. De nem akarta. Elvei ellen lett volna. Nem akarta semmi módon kikényszeríteni Walter szerelmét.
- Nos, mondjuk egy órára. Hiszen tudod, hogy ezek a társaságok, hogy elnyúlnak.
Marjorie azonban nem tudta. Azon nyomós oknál fogva, mert nem is volt Walter felesége, így hát meg sem hívták Walterrel együtt. Elhagyta férjét, hogy együtt éljen Walter Bidlakeval és Carling, aki keresztény aggályokat támasztott, valójában kissé szadista volt, meg akarta bosszulni magát, megtagadta a válást. Marjorie és Walter most már két év óta együtt éltek.... Tovább

Aldous Huxley

Aldous Huxley műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Aldous Huxley könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem