A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Port Arthur után

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Európa Könyvkiadó-Kárpáti Kiadó
Kiadás helye: Budapest-Uzsgorod
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 592 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:

Fülszöveg

A fondorlatos árulás révén japán kézre került Port Arthur erőd legendás védői hazatérnek a hadifogságból, de a hazatérés nem jelent számukra békét, nyugalmat. Otthon, Moszkvában és Péterváron is fegyverdörgés, ágyúszó, az 1905-ös forradalom harci zaja fogadja hőseinket, akiket a nagy sikerű Port Arthur című műből már jól ismernek az olvasók.
Ebből a könyvből, amely a Port Arthur folytatása, arra kapunk választ, mi lett a további sorsa a mű szereplőinek. Olgával a barikádokon találkozunk, Blohin útja a forradalmárok sajátos világába vezet, Varja, a tábornoklány pedig a száműzetésben találja meg egyéniségének teljes kibontakozását. Az izgalmas kalandokkal, merész fordulatokkal átszőtt cselekmény nem csupán a forrongó világról és formálódó hőseiről ad érdekes képet, hanem bepillantást enged a különleges ügyosztály, a cári titkosrendőrség boszorkánykonyhájának tevékenységébe is.

Alekszandr Sztyepanov

Alekszandr Sztyepanov műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alekszandr Sztyepanov könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Port Arthur után Port Arthur után Port Arthur után Port Arthur után

A borító kissé elszíneződött, a lapélek foltosak.

Védőborító nélküli példány.

Állapot:
850 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba