1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Count of Monte Cristo

Monte Cristo grófja

Szerző

Kiadó: Wordsworth Editions
Kiadás helye: Ware
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 875 oldal
Sorozatcím: Wordsworth Classics
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 1-85326-733-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Van a francia partoktól nem messze egy szikla a tengerben. Azon magasodik If várának komor, nyomasztó tömbje. Börtönök vannak benne, sziklányi kövekből sötét pinceoduk, eleven holtak, örökre ottfelejtett emberek. Ha néha viharos éjszakán elmosódó csobbanás hallik a vár felől, keresztet vetnek a hajósok: egy szegény nyomorult tetemét vetették az örök hullámokba. S délebbre, a kék tenger közepén van egy másik sziget. Kicsiny fehér testén szikrát vet a nap. Derűs, fenséges nyugalom szállja meg láttán az embert. De titka van ennek a szigetnek is, akár annak a másik vészjóslónak. Csakhogy ez a titok, ha nemes szív fejti meg, áldása lehet a jóknak, ostora a gonoszoknak. Hogyan kerül Monte Cristo grófja, minden nemzedék ifjúságának varázslatos, titokzatos regényhőse, a baljós szigetre, hogyan veti át a sors a másikra, a mesebelire, a titokrejtőre, hogyan lesz a végzet hordozója, míg végül megtörik ereje az emberi hatalom határain - erről szól ez a kalandos, izgalmas, romantikus regény.

Tartalom

Edmont Dantés, igazság, sors, szökés, börtön, titok, szerelem, bosszú

Alexandre Dumas

Alexandre Dumas műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alexandre Dumas könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv