1.034.973

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szuggesztió és önszuggesztió

Szerző

Kiadó: Magyar Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 61 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: III.-ik kiadás. Nyomatta: Arany János irodalmi és nyomdai műintézet rt., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mindenki önmagában hordja saját orvosát A gyógyszer pedig a bennünk rejlő isteni erő, melynek fejlesztése magunk és embertársaink iránt való főkötelességünk.
Az emberi szervezet egy mikrokozmos,... Tovább

Előszó

Mindenki önmagában hordja saját orvosát A gyógyszer pedig a bennünk rejlő isteni erő, melynek fejlesztése magunk és embertársaink iránt való főkötelességünk.
Az emberi szervezet egy mikrokozmos, hasonló a világmindenség makrokozmosához. Az életenergia iluidium képviseli az emberi testben a napnak a delejes-villamos kisugárzását. Az életfluidium épp oly rendszeres körforgást végez szervezetünkben s épp úgy vonzó- és taszitóerőt gyakorol a környezet élőlényeire, miként a napnak delejes fluidiuma, saját testét s a körületébe eső égitesteket bizonyos körforgásra készteti.
Hogy az életenergiafluidium ereje és hatása tényleg létezik, azt nem kell igazolnom, hisz többé-kevésbbé mindenki magamagán tapasztalta. Egy bizonyítékot azonban mégis felhozok; a fizikusok kísérletei azt igazolják, hogy ha a testből eltávozott a lélek, megszűnt az életfluidium kisugárzása is. Ime, amíg az emberi élőtest idegenergiacentrumai, ha azokat kén-kalcium preparatumokkal érintjük N. sugarakat sugároznak, addig a holttest nem rendelkezik e képességgel. Mert a lélekkel együtt az energiák is részben elszálltak, részben felbomlottak. Vissza

Tartalom

Mindenki önmagában hordja saját orvosát 3
Életenergia-fluidium a naprendszerben s az
emberben.
Hogyan lehetünk sajátmagunknak nemcsak orvosa, de protektora is? 5-40
Az önbizalom jelentősége. - Az optimizmus és
pesszimizmus hatása. - Sorsunk irányításának módszere. - A hit hatalma. - Mi a legnagyobb erő mibennünk? - Ut a tökéletesség felé. - A bölcs alázatossága. - Miben rejlik némely ember vonzó hatása és ellenállhatatlan hatalma? - A győzelem módszere.
- Mindennek oka, amit az élet hoz nekünk, önmagunkban rejlik. - Az anyagiasság improduktiv hatása. - Hinnünk kell. - A hit, mint csodatevő.- A
helyes szellemi álláspont. - A jólét, a siker és a szimpátia elnyerésének törvényei.
Az öregség és betegség, különböző emberi gyöngeségek, jellemhibák legyőzése önszuggesztióval 46-62
Az álom mélyebb, felsőbb jelentősége. - Helyes előkészület az alvásra. - Káros és hasznos szuggesztiók. - Gondolataink és érzéseink hatása a szeretetre. - A betegség oka. - Átöröklött bajok és gyógyszerük. - Az önzés káros hatása. - Milyen chémiai elváltozásokat hoznak létre a szenvedélyek a szervezetben. - Lelki kémia és alkalmazási módszerei. - Lelki gyógyszerek. - A rossz befolyások ellen való védekezés. - A vidámság gyógyhatása. - A test sejtjeinek élete. - A képzelőtehetség gyógyító és gyilkoló hatása.

Alexy E.

Alexy E. műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alexy E. könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv