| Kiadó: | NIM Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 164 oldal |
| Sorozatcím: | Szervezési módszertan |
| Kötetszám: | 4 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | 330 példányban került kiadásra. Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal, kihajtható melléklettel. Kézirat. |
| Előszó | 5 |
| Bevezető | 9 |
| Módszertan | 11 |
| Alkalmasságvizsgálatok vegyipari munkahelyekre | 17 |
| A koncepció kialakítása | 17 |
| A feladat értelmezése, elvi alapok | 17 |
| A szervezési munkaterv kialakítása | 20 |
| Adatgyűjtés, felmérések | 22 |
| A vizsgált üzemrész általános áttekintése, adatai | 22 |
| A vizsgálandó munkakörök meghatározása | 24 |
| A munkakörök tevékenységtükrének felvétele | 25 |
| A vizsgálati módszerek összegyűjtése | 49 |
| A javaslat kidolgozása | 53 |
| A vizsgálati módszerek összevetése a munkakörökkel | 53 |
| A választott vizsgálati módszerek leírása | 56 |
| Az értékhatárok kialakítása | 75 |
| Az értékelés módszerei és eszközei | 96 |
| Javaslat az alkalmazásra | 103 |
| Irodalom | 105 |
| Mellékletek | 107 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.