kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | József Attila Tudományegyetem |
|---|---|
| Kiadás helye: | Szeged |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 84 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Dr. Gerő László: Biológia | 5 |
| A sejtek felépítése és működése | 5 |
| Az élő szervezetet felépítő atomok és molekulák biológiai szerepe | 5 |
| A sejtes szerveződés lényege | 9 |
| Vírusok, viroidok, prionok általános jellemzői | 18 |
| Élelmiszeripari szempontból fontos növényi és állati szövetek | 21 |
| Klasszikus és molekuláris genetika | 21 |
| Dr. Tanács Lajos: Élelmiszerek nyersanyagai | 22 |
| Élelmiszerek növényi eredetű nyersanyagai | 22 |
| Gabonafélék általános jellemzése | 22 |
| Pillangós virágú növények | 30 |
| Olajnövények | 32 |
| Gumós és gyökérnövények | 34 |
| Zöldségnövények | 36 |
| Gyümölcsfélék | 40 |
| Élelmiszerek állati eredetű nyersanyagai | 44 |
| Szarvasmarha | 48 |
| A sertés | 49 |
| A juh | 53 |
| A baromfi | 56 |
| Dr. Fehér László: Alkalmazott mikrobiológia | 65 |
| Vírusok felépítése | 65 |
| Vírusok szaporodása | 66 |
| Baktériumok | 67 |
| Baktériumok alakja | 67 |
| Baktérium spórák | 69 |
| Gombák | 70 |
| Gombák morfológiai és kémiai felépítése | 70 |
| Gombák szaporodása | 71 |
| Mikroorganizmusok hasznos tevékenysége | 72 |
| Romlások | 72 |
| Ételmérgezések | 74 |
| Fertőzések | 75 |
| Mikroorganizmusok hasznos tevékenysége | 77 |
| Mikroorganizmusok az élelmiszeriparban | 78 |
| Mikrobák hasznosítása az élelmiszergazdaság egyéb területein | 80 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.