1.042.558

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Allah nem köteles...

Regény

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 227 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-9348-94-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Lehettem volna csak egy büdös kölyök, nem jobb és nem rosszabb, mint az összes többi büdös kölyök a világon, ha máshol születtem volna és nem ebben az ótvaros afrikai országban... Táborról táborra haladva, egyik banditacsapattól a másikhoz csatlakozva, elfoglalt városokban és hosszú utakon át jó sok embert megöltem a kalasnyikovommal, az én kalasommal. Nem nagy ügy. Meghúzod a ravaszt, és már szól is a ratata."
A híres elefántcsontparti író, Ahmadou Kourouma hátborzongató pikareszk regénye, amelynek narrátor-főhőse egy kisfiú, aki kis társaihoz hasonlóan fegyverrel és kábítószerrel túlságosan is ellátva, mégis teljesen védtelenül bolyong a törzsi háborúk dúlta, banditáktól hemzsegő országban, az egészen közeli múltban játszódik, oly korban, melyben a mészárlások szomorú hősei - tízéves gyerekek. Ahogy minderről Birahima mesél, attól megfagy a vér az ereinkben, olykor mégis nevetni kényszerülünk, miközben a kezünk ökölbe szorul.

Ahmadou Kourouma

Ahmadou Kourouma műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ahmadou Kourouma könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Allah nem köteles...
Állapot:
1.940 ,-Ft
16 pont kapható
Kosárba