A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Allgemeine Mikrobiologie

Általános mikrobiológia - Einführung für Studium und Praxis, insbesondere auf den Gebieten der Naturwissenschaften, Landwirtschaft, Lebensmittelindustrie und Medizin/Bevezetés az elméletbe és a gyakorlatba, különös tekintettel a természettudományok, a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és az orvostudomány területére

Szerző
München
Kiadó: Carl Hanser Verlag
Kiadás helye: München
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 244 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A szerző előszavából megtudhatjuk, hogy ez a könyv röviden és tömören kívánja összefoglalni azt az alapvető tudást, amit a mikrobiológia területén mindenkinek el kell sajátítani. Ennek a tudományágnak különleges társadalmi jelentősége van, hiszen szinte minden tudományterületben jelen van, így most már a civilizációk szerves része. A könyv első fejezete a mikrobiológia történetét írja le. A második fejezet a mikroorganizmusok morfológiájáról, fiziológiájáról és rendszertanáról szól. A harmadik nagy egységet az anyagok körforgásáról szóló leírások teszik ki. 114 ábrával.

Tartalom

(biológia, baktériumok, gombák, ökológia, oxigén, nitrát, élesztő, algák)

Prof. Dr. A. Rokitzka

Prof. Dr. A. Rokitzka műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Prof. Dr. A. Rokitzka könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem