1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Soproni Erzsébet Kórház kertje

Szerző
Grafikus
Lektor
Fotózta
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 47 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-06-6809-5
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér ábrákkal.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Nem lehet tisztán szakmailag méltatni ezt a remek kiadványt, hiszen magam csak műkedvelő természetrajongó vagyok E helyett egyszerűen köszönetet mondok mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez a... Tovább

Előszó

Nem lehet tisztán szakmailag méltatni ezt a remek kiadványt, hiszen magam csak műkedvelő természetrajongó vagyok E helyett egyszerűen köszönetet mondok mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez a mű az Önök kezébe kerüljön. Legelőször is Andrássy Péternek, aki nélkül talán sose tudtam volna meg, hogy azt a számomra szomorú füzet idéző fát az Erzsébet patika mögött, japán akácnak, a vele majdnem szemben lévő magasat, amilyent én eddig nem láttam, császárfának hívják Talán sose tudtam volna meg, hogy kórházunk gyönyörű parkjában ennyi féle növény és madár lelt otthonra. Péterrel beszélgetve, könyvét olvasva gazdagabb lettem. Más szemmel nézem ma már kórházba jövet, kórházból menet a fákat, cserjéket, virágokat. Ma már tudok valamit, amit eddig nem tudtam. Köszönet a Szociális Foglalkoztató nyomdájának, igazgatójának, Földes Tamásnak, hogy közös ügyünket kezdettől felkarolták és hogy mondandónk ilyen szép formában jelenik meg.
Dr. Vargha Péter
főigazgató főorvos
1999. április

Tisztelettel köszöntöm a második kiadás olvasóit. Köszönöm a megjelentetést támogató egyesületek, intézmények, egyének hosszú sorát, ami jelzi számunkra, hogy milyen fontos a gyógyulni kívánó betegeinknek ez a csodálatos, megnyugtató környezet. Védjük, gondozzuk és ápoljuk.
2009. március
Prof. Dr. Baranyai Tibor
főigazgató főorvos
2009. március Vissza

Andrássy Péter

Andrássy Péter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Andrássy Péter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv