A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Nadja (dedikált példány)

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Maecenas Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 183 oldal
Sorozatcím: Maecenas Kiskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-8469-68-4
Megjegyzés: Lackfi János fordító által dedikált példány. Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Kiadóra való feliratkozás
Sorozatra való feliratkozás

Fülszöveg

André Breton 1926. október 4-én ismerkedett meg vele a párizsi La Fayette utcában. A szegényesen öltözött, de büszke tartású és sejtelmes mosolyú ismeretlen Nadjának nevezte magát. Az írót lenyűgözték a lány rejtélyes kijelentései és jóslatai, személyében a szürrealizmus szabad szellemét tisztelte, és mint minden nőtől, tőle is azt várta, hogy segítsen neki rátalálni saját létezésének titkára és küldetésének értelmére. A Nadja voltaképp Breton saját énjének kereséséről szól, nem véletlen, hogy kezdő mondata egy filozofikus kérdés: "Ki vagyok?". Az utókor jól tudja, André Breton (1896-1966) a szürrealizmus megteremtője és legjelentősebb teoretikusa. Rendhagyó regénye, a Nadja (1928) a 20. századi francia irodalom remekei közé tartozik.
Magyarul most jelenik meg először.

André Breton

André Breton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: André Breton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem