1.034.152

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ragyogj!

Egészséges, vegán receptek a testi-lelki ragyogásért

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 327 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-529-581-4
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


fnl, . n»
I v H&raGH
Ez a könyv mindenkinek szól. Mindegy, hogy vegán vagy, vagy csak érdeklődsz a vegán étkezés iránt, vagy egyszerűen csak egy finomat szeretnél enni, ami még ráadásul egészséges is.
Angéla Liddon autodidakta szakács és ételfotós éveket töltött a növényi alapú étkezés és főzés tanulmányozásával. Kreatív és csodálatos receptjei az egész világról rajongók ezreit vonzza. Követői száma a közösségi médián meghaladja az 1,2 milliót. Miután tíz évig evészavarral küzdött, Angéla elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra megváltoztatja a diétáját - és az életét. Az addigi alacsony kalóriatartalmú feldolgozott élelmiszerekből álló táplálkozását felváltotta teljes értékű tápanyagokban gazdag zöldségekkel, gyümölcsökkel, dió- és mogyorófélékkel, gabonákkal és egyéb finomságokkal. Az eredmény? Az energiaszintje megnőtt, az ételekhez való viszonya helyreállt, és visszanyerte külső és belső ragyogását egyaránt. Azt a felfedezését, hogy az elfogyasztott táplálék milyen óriási... Tovább

Fülszöveg


fnl, . n»
I v H&raGH
Ez a könyv mindenkinek szól. Mindegy, hogy vegán vagy, vagy csak érdeklődsz a vegán étkezés iránt, vagy egyszerűen csak egy finomat szeretnél enni, ami még ráadásul egészséges is.
Angéla Liddon autodidakta szakács és ételfotós éveket töltött a növényi alapú étkezés és főzés tanulmányozásával. Kreatív és csodálatos receptjei az egész világról rajongók ezreit vonzza. Követői száma a közösségi médián meghaladja az 1,2 milliót. Miután tíz évig evészavarral küzdött, Angéla elhatározta, hogy egyszer és mindenkorra megváltoztatja a diétáját - és az életét. Az addigi alacsony kalóriatartalmú feldolgozott élelmiszerekből álló táplálkozását felváltotta teljes értékű tápanyagokban gazdag zöldségekkel, gyümölcsökkel, dió- és mogyorófélékkel, gabonákkal és egyéb finomságokkal. Az eredmény? Az energiaszintje megnőtt, az ételekhez való viszonya helyreállt, és visszanyerte külső és belső ragyogását egyaránt. Azt a felfedezését, hogy az elfogyasztott táplálék milyen óriási hatással van kinézetünkre és közérzetünkre nap mint nap, másokkal is szerette volna megosztani, ezért Oh She Glows címmel blogot kezdett írni, amely mára nemcsak nagy népszerűségnek örvend, hanem a vegán receptek egyik legnépszerűbb gyűjtőhelye lett.
Angéla szakácskönyve több mint száz ínycsiklandó, teljes értékű receptet tartalmaz az újragondolt klasszikusoktól kezdve - amelyeket a húsevők is szeretni fognak - a friss és ötletes, ízekben gazdag fogásokig. A Ragyogj! című könyv számos receptet tartalmaz a különféle ételallergiában szenvedőknek, több mint kilencven gluténmentes recept, és rengeteg szójamentes, dió- és mogyoróféle-mentes, cukormentes és gabonamentes változat is található benne.
ANGELA LIDDON VILÁGHÍRŰ BLOGGER FANTASZTIKUS VEGÁN RECEPTJEI SEGÍTSÉGÉVEL Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Angela Liddon

Angela Liddon műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Angela Liddon könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv