A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Szőkék előnyben

Szerző
Fordító

Kiadó: Athenaeum Irodalmi és Nyomdai R. T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 140 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: A szerző beragasztott, fekete-fehér fotójával illusztrálva. Athenaeum r.-t. könyvnyomdája nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Egy úriember ismerősöm meg én tegnap este a Ritzben ebédeltünk és az ismerősöm azt mondta nekem, hogy ha egyszer papirost és ceruzát ragadnék és mind a gondolataimat nem egy... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Egy úriember ismerősöm meg én tegnap este a Ritzben ebédeltünk és az ismerősöm azt mondta nekem, hogy ha egyszer papirost és ceruzát ragadnék és mind a gondolataimat nem egy árva könyvre, hanem egy egész sorozat lexikonra is elegendők lennének. Jelzem, egész nap egyebet se teszek, csak folyton gondolkodom. Jelzem, kedvenc szórakozásom szabad óráimban a gondolkodás és néha órákig és órákig ülök és úgy látszik, semmi mással nem foglalkozom, csak gondolkodással, úgyhogy ez az úriember azt mondta, hogy egy fiatal leány, akinek esze van, egyébre is fordíthatná az eszét, ne csak gondolkodásra. És azt mondta, hogy ő ha valakinél észt lát, azonnal felismeri, mert hiszen az a foglalkozása, hogy szenator Whasingtonban, ahol gyakran léphet összeköttetésbe agyvelőkkel. - És az egész beszélgetést elfelejtettem volna, de ma reggel könyv érkezett nevemre. Amikor a komornám behozta a csomagot, így szóltam hozzá: No Lulu, már megint könyvet kaptunk, pedig még a felét se olvastuk el az utolsó könyvküldeménynek. Azonban, mikor a csomagot kibontva, láttam, hogy a könyv lapjai üresek, eszembe jutott, amit az úriember ismerősöm mondott és azonnal rájöttem, hogy ez a könyv, napló. Szóval itt ülök és ahelyett, hogy olvasnék, én írók könyvet."
Vissza

Anita Loos

Anita Loos műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Anita Loos könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szőkék előnyben Szőkék előnyben Szőkék előnyben Szőkék előnyben Szőkék előnyben Szőkék előnyben

A gerinc enyhén elszíneződött, a borító sarkai kissé sérültek. Néhány lap enyhén foltos. Az előlapon ex-libris címke található.

A felső lapélek színezettek.

Állapot:
2.440 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba
konyv