844.086

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az irokézek fia

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus
Lektor

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 276 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Második kiadás. Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. Kihajtható melléklettel.

Fülszöveg

Valamikor az ősrégi időkben, lagalább 200 évvel ezelőtt, amikor az amerikai hegyekben a Nagy Szellem vándorútra kelt, élt egy kisfiú családjával egy kis településen. George a francia katonák fogságába került, akik átadták őt szövetségeseiknek, az indiánoknak. Így változott meg az élete egyik napról a másikra. Az irokéz törzsfőnök - halott fia helyett - fiává fogadta. Így élt közöttün George, megtanulva mindazt, amit egy fiatal indiánnak tudnia kell. És látta a különbséget, ami a fehér emberek kapzsisága és az indiánok önzetlen, egymást segítő életmódja között van. Hosszú évek múlva kiszabadult rabságából, de már nem tudott együtt élni kapzsi testvéreivel, s nagy-nagy kalandok árán visszament - fogadott - indián testvéreihez.

Anna Jürgen

Anna Jürgen műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Anna Jürgen könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem