A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Agnes Grey

Agnes Grey

Szerző

Kiadó: Penguin Books Ltd
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 301 oldal
Sorozatcím: Penguin Popular Classics
Kötetszám: 11
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 0-14-062108-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Grey kisasszony különös teremtés; sohasem hízeleg, sohasem dícsér nagyon; de ha kedvezően szól rólunk vagy bármilyen tulajdonságunkról, akkor biztosak lehetnek benne, hogy helyeslése őszinte. Többnyire nagyon engedékeny, csöndes és békés természet, de bizonyos dolgok kihozzák a sodrából: ők persze ezzel sem igen törődnek, de jobb nem felingerelni; ha ugyanis jókedvű, akkor szívesen beszélget velünk, kedvesen, és néha, a maga módján, szórakoztatóan is viselkedik... Minden témáról megvan a véleménye, és ehhez szilárdan ragaszkodik - véleménye gyakran nagyon unalmas; ugyanis mindig azon jár az esze, hogy mi a jó és mi a rossz; furcsa tisztelettel viseltetik a vallási dolgok iránt, és érthetetlen módon kedveli a jó embereket" - így vélekednek Agnes Greyről, fiatal nevelőnőjükről, az elkényeztetett úrfiak és kisasszonyok.

Tartalom

(nevelőnő, lélektan, jó és gonosz, Horton Lodge, iskola, levél, park, séta, vallomás, Murray)

Anne Brontë

Anne Brontë műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Anne Brontë könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv