A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A növénytermesztés kézikönyve 2. (töredék)

Fülszöveg


A növénytermesztés kézikönyve 1-2
Második, átdolgozott kiadás
Kézikönyvünk első kiadása örvendetesen élénk visszhangot váltott ki a szakkörökben. Olvasóink azóta is számos hasznos, megszívlelendő javaslattal siettek segítségünkre. Ezeket érvényesítettük az új kiadás előkészítése alkalmával. Nemcsak felfrissítettük, korszerűsítettük az anyagot, hanem végrehajtottunk benne néhány tartalmi és szemléleti változtatást is. Mindenekelőtt kiegészítettük a tárgyalt növények sorát, többek között néhány szántóföldi méretekben termesztett zöldségfélével is. Következetes összhangot teremtettünk az agrotechnikai teendők és a biológiai jellegzetességek között, mintegy az utóbbiakból levezetve a követendő eljárásokat. Egyúttal beillesztettük a termesztési szabályokat a természeti, közgazdasági és üzemi viszonyok kölcsönhatásába, különös tekintettel a gazdaságosságra.
Mindez szükségessé tette, hogy kibővítsük a munkában közreműködők körét a különböző szakterületekről — ez indokolja... Tovább
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A növénytermesztés kézikönyve 2. (töredék) A növénytermesztés kézikönyve 2. (töredék) A növénytermesztés kézikönyve 2. (töredék) A növénytermesztés kézikönyve 2. (töredék)

A védőborító kissé szakadt, a lapélek foltosak. Az előzéklapon tulajdonosi pecsét található.

Állapot:
2.980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba