864.197

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Franciául könnyűszerrel

Szerző
Fordító

Kiadó: Comotív
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 395 oldal
Sorozatcím: Assimil
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Francia 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-8162-00-7
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Kazetta-melléklet nélkül.

Fülszöveg

Módszerünk segítségével ön is könnyűszerrel elsajátíthatja önállóan, tanári irányítás nélkül a francia nyelv alapjait. Naponta mintegy harminc perc tanulás elegendő ahhoz, hogy hat hónap múlva otthonosan mozogjon a hétköznapi élet alapvető helyzeteiben. S mindezt könnyűszerrel teheti. Az Assimil-módszer élvezetes, humort sem nélkülöző olvasmányok sora.
• A tanulás kezdetén, az úgynevezett első hullámban Önnek nincs más dolga, mint figyelmesen hallgatni az 1.-49. leckék hanganyagát.
• Az ismeretek elmélyítésére a tanulás következő fázisában, a második hullámban kerül sor. Az 50.- 99. leckék anyagával párhuzamosan, rendszeresen vissza kell térnie a korábban megismert leckékre. Tananyagunk az Assimil módszerének kifejezetten A MAGYAR ANYANYELVŰ TANULÓK SZÁMÁRA KÉSZÜLT VÁLTOZATA. Garantáltan beszédcentrikus, épít az Ön kreativitására, eredeti és ötletes. Napi fél óra gyakorlás kétségtelenül némi odafigyelést kíván. Ezért is lényeges, hogy olyan korszerű módszert válasszunk, amellyel... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem