A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Private Pictures

Bizalmas fotók

Szerző
Fotózta

Kiadó: The Viking Press
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 90 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol 
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 0-670-57849-5
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Hölgyeim és Uraim, íme itt vannak a sztárok! De nem ragyogva, glóriával a fejükön, hanem a sztárok testőreik nélkül, a sztárok meztelenül - néha szó szerint. Charlie Chaplin közel a halálhoz, Frank Sinatra kövéren és ásítozva, Bardot ernyedten, Elizabeth Taylor testesen de boldogan. Ebben az albumban megláthatjuk, hogy az idő mit tesz a ragyogással, de azt is láthatjuk, hogy a fényképezőgép mit tehet ezért. Sokat mond a fotós ügyességéről például, hogy Sophia Loren, a világ legszebb nője az itt látható egyik fotón egy pillanatra egy pettyes banyává változott át, előnytelen afro frizurával a fején.
Hollywoodi sztárok, előkelő hírességek, koronás fők, világhírű művészek, sportolók és rocksztárok jelennek meg ebben az albumban található fotókon, ahogyan csak ritkán láthatjuk őket (pl. Romy Schneider meztelenül napozik jachtján).

Tartalom

fotó, híresség, sztár, paparazzi, színész, művész, rock énekes

Anthony Burgess

Anthony Burgess műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Anthony Burgess könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem