864.203

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A katedrális őrzői

Mysterious Universe antológia

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Tuan Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 381 oldal
Sorozatcím: Mysterious Universe
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-87990-2-9

Fülszöveg

Újra kinyitja a harmadik évezred végéhez elvezető kapuját a Mysterious Universe világa. A Katedrális Őrzői kötetben három kisregényt és három nö9vellát találnak az olvasók, a 22. század végétől egészen a 30. századig ragadnak el bennünket ezek az írások. A történetek újak, a hangulat azonban a régi: hihetetlen fegyverek és találmányok, őrült kalandok, lehetetlen küldetések várnak bennünket a könyv oldalain.
F. Tóth Benedek írása egy különös, már-már horrorba hajló múzeumlátogatás történetét írja le a száz évvel későbbi Budapesten, közvetlen az Energiaháborúk előtti években. I. M. Brod kisregényében a kemény öklű és kemény fejű magánkopó, Ross Quinlan tér vissza, és természetesen most is hagyja, hogy átgázoljanak rajta, csak, hogy kiderítse az igazságot. Leonard Stansky a misztikum és a technika határvidékére kalauzol el bennünket. Ebből a novellából nem maradhat ki a Katedrális, amely az időutazásokat szervezi a Novus Ordo Seclorum korában. S. Ladislaw Cornelius egy merész ugrással... Tovább

Tartalom

F. Tóth Benedek: Nélküled a jövő7
I. M. Brod: Kismadár aranykalickában51
Leonard Stansky: Finomhangolás143
S. Ladislaw Cornelius: Mentsd meg Hitlert!171
Dave Howard: Hősök végzete207
Anthony Sheenard: A Katedrális Őrzői287
A Mysterious Universe világáról375
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem