A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Fülszöveg
100 frestande recept frán:
Det gamla Persien, antikcns Grekland, det gamla Egypten, kejsartidens Rom, anglosaxiska Britannien, Amerika före erövringen, Európa under mcdeltiden, renassansens Italien, georgianska England och kejserliga Kína.
Smaka:
Koresh Faisinjan, mezze, egyptisk Hsk med cuosbareiasás, rödvinskokta champinjoner med koriander, Apicius ugnsbakade skinka, askonsdagstarta, Stefanis zuppa di piselli, Richárd Bradleys kokta sjötunga, kunglig konkuhinkyckling och mycket annat lackert.
Vr ad ságs om att festa om med faraonerna eller áta middag med en renássansprins? British museum har ur sina gömmor letat fram matrecept frán en rad olika kulturer, de áldsta kanske fyratusen ár gamla. Hár finns mat frán den stora persertiden, frán faraonernas Egypten, frán de gamla grekerna, frán kejsartidens Rom, frán renássansens Italien och mycket mera. Alla recept ár noggrant genomarbetade att passa dagens matlagning. Bőken inneháller drygt 100 recept och de presenteras mestadels i...
Tovább
Fülszöveg
100 frestande recept frán:
Det gamla Persien, antikcns Grekland, det gamla Egypten, kejsartidens Rom, anglosaxiska Britannien, Amerika före erövringen, Európa under mcdeltiden, renassansens Italien, georgianska England och kejserliga Kína.
Smaka:
Koresh Faisinjan, mezze, egyptisk Hsk med cuosbareiasás, rödvinskokta champinjoner med koriander, Apicius ugnsbakade skinka, askonsdagstarta, Stefanis zuppa di piselli, Richárd Bradleys kokta sjötunga, kunglig konkuhinkyckling och mycket annat lackert.
Vr ad ságs om att festa om med faraonerna eller áta middag med en renássansprins? British museum har ur sina gömmor letat fram matrecept frán en rad olika kulturer, de áldsta kanske fyratusen ár gamla. Hár finns mat frán den stora persertiden, frán faraonernas Egypten, frán de gamla grekerna, frán kejsartidens Rom, frán renássansens Italien och mycket mera. Alla recept ár noggrant genomarbetade att passa dagens matlagning. Bőken inneháller drygt 100 recept och de presenteras mestadels i form av hela menyer med förrátt, huvudrátt och efterrátt. Texten ár inte bara en ren matlagningstext utan beráttar ocksá om tidens seder och bruk, en hel liten guide till matens história. Vackert gjorda vinjetter átföljer texten genom hela bőken.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.