| Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kaposvár |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | Könnyen, gyorsan, finomat |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 16 cm |
| ISBN: | 963-930-500-6 |
| Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
| A grillezés fortélyai | 2 |
| A grillsütők | 4 |
| A kéziszerszámok | 4 |
| További tartozékok | 5 |
| A grillezés helyszíne | 5 |
| Tüzelőanyagok | 5 |
| A tüzelőanyag begyújtása | 6 |
| A helyes grillezés | 7 |
| A húsok pácolása | 7 |
| A grillnyársak előkészítése | 8 |
| Végül, de nem utolsósorban: az eszközök tisztítása | 9 |
| Gyors falatok | 10 |
| Májas hónapos retekkel | 10 |
| Ananászos-sonkás szendvics | 10 |
| Fűszeres szardínia | 12 |
| Háromféle húsos nyárs | 12 |
| Zöldfűszeres pisztráng | 14 |
| Sonkával-sajttal töltött sertésszeletek | 15 |
| Sertésnyársak aszalt szilvával | 16 |
| Gombás húspogácsa | 16 |
| Szalonnás csirkemell babsalátával | 18 |
| Virslis nyársak tésztasalátával | 18 |
| Fűszeres pácolt húsok | 20 |
| Chilis karaj almával | 20 |
| Citromos nyúlhús | 20 |
| Fűszeres bárány | 22 |
| Nyárson sült pulykamell ananásszal | 22 |
| Indonéz sertésszelet | 24 |
| Rostélyos ribiszkezselével | 24 |
| Tőkehal cukkinivel | 26 |
| Egzotikus kacsamell | 26 |
| Pikáns ízesítők | 28 |
| Szardellamártás | 28 |
| Uborkás-almás mártás | 28 |
| Paradicsomos-paprikás mártás | 28 |
| Narancsos-mandulás mártás | 30 |
| Zöldfűszeres vinaigrette | 30 |
| Csípős babmártás | 30 |
| Köményes-hagymás vaj | 32 |
| Gombás vaj | 32 |
| Tárkonyos vaj | 32 |
| Ribiszkecsatni | 34 |
| Sárgabarackcsatni | 34 |
| Grillezett zöldségek és gyümölcsök | 36 |
| Töltött paradicsom | 36 |
| Zöldséges batyu | 37 |
| Hagymanyársak | 38 |
| Édeskömény kékpenészes sajttal | 38 |
| Zöldfűszeres cukkini | 40 |
| Laskagomba zsályás olajban | 40 |
| Fóliában sült burgonyatrió | 42 |
| Borsos körte | 42 |
| Kukorica zsázsás vajjal | 44 |
| Chilis-mézes ananász | 45 |
| Édes almatrió | 46 |
| Nemzetközi konyha | 48 |
| Balkáni nyársak | 48 |
| Csevapcsicsa káposztasalátával | 48 |
| Pikáns borda szójacsírával | 50 |
| Töltött báránycomb | 52 |
| Angolnanyársak | 54 |
| Provence-i aranykeszeg | 54 |
| Húsos szaté garnélával | 56 |
| Távol-keleti steak | 56 |
| Ropogós pulykacomb | 58 |
| Töltött pulykamell | 58 |
| Keleti báránysült | 60 |
| Receptmutató | 62 |