A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Pendeln

Inga - Grundlegung, Persönlichkeit, Gesundheit, Lebensalltag, Geopathie mit 33 bewährten Pendeltafeln/Alapozás, személyiség, egészség, mindennapi élet, geopáthia

Szerző
Grafikus

Kiadó: Econ Taschenbuch Verlag GmbH
Kiadás helye: Düsseldorf
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 268 oldal
Sorozatcím: Econ Ratgeber Esoterik
Kötetszám: 20331
Nyelv: Német  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 3-612-20331-2
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér ábrával. 3. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az inga az élet szinte minden területén alkalmazható. Olyan univerzális eszköz, amely az élet bármely területén segítségünkre lehet, közvetít a tudat és a tudattalan között. Segít az elveszett tárgyak felkutatásában, a lakásban található jó és rossz földsugárzások feltárásában, de akár még a kártyavetésnél is.
Használatát bárki megtanulhatja. Hogy az ingával mit tudhat meg saját magáról és másokról, és ehhez milyen belső állapot szükséges, az kiderül ebből a könyvből. 33 bizonyított ingatáblázat segítségével az olvasó kiderítheti, milyen a feszültségi állapota, melyek a központi tulajdonságai, az egészségáramlatok, milyen geopáthiás veszélyek vannak.

Tartalom

(ezotéria, inga, táblázatok, okkult, energia, rezgések)

Anton Stangl

Anton Stangl műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Anton Stangl könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv