864.937

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Farkasszem

(Romanetto farkasokról, emberekről és jelekről)

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 310 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-07-7713-4

Fülszöveg

Szomorú alkalomból gyűlik össze a Bútora és a Lipner család a Beszkidek erdős-hegyes vidékének egyik erdészházában: meghalt a család legidősebb tagja, Ferdinánd Butora, az erdész. A gyászolók a virrasztás és a temetési előkészületek közepette nemcsak a halottról beszélgetnek, hanem felelevenítik a múltat, s lassacskán kirajzolódik a család szerteágazó története, napvilágra kerülnek a megoldatlan konfliktusok, az elfojtott érzelmek. A szereplők vallomásai révén különböző szemszögből, leginkább a pszichiáter Tomás elbeszéléseiből ismerjük meg ugyanazokat a fontos és meghatározó eseményeket - gyerekkori sérelmet, meg nem értettséget, szerelmet, félrelépést, titkos viszonyt, viharos szenvedélyt.
Az embercsalád sorsával párhuzamosan bepillantást nyerhetünk egy farkascsalád életébe, amely megszokott területéről menekülni kényszerül. A farkasok sokkal szigorúbb törvények szerint élnek, mint az emberek, egyúttal gyakran igen emberi jellemvonásokat mutatnak.
A két család útja keresztezi... Tovább

Tartalom

Emberek / 7
Farkasok / 10
Emberek / 11
Farkasok / 18
Emberek / 36
Farkasok / 71
Emberek / 81
Farkasok / 89
Emberek / 92
Farkasok / 120
Emberek / 140
Farkasok / 157
Emberek és farkasok / 185
Farkasok és emberek / 244
Nőstényfarkas / 278-310

Antonín Bajaja

Antonín Bajaja műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Antonín Bajaja könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem