A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Aprósütemények

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9731-18-9
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ismeri ön a földimogyorókrémes vagy a festett kekszet? Ebben a könyvben különleges ínyencségeket talál a világ minden tájáról. Kipróbálásra érdemes az amerikai chocolate chip cookies, az olasz lány amaretti vagy a bécsi ujjak egy csésze kávéval, a hideg évszakokban pedig a hagyományos mézeskalács és a karácsonyi aprósütemények sora. Az év minden szakában élvezetet lelhet az ínycsiklandó finomságok gazdag választékában.

Tartalom

Gyöngéd pillanatok4
Florentin6
Angol kinyomós kekszek8
Cukros tallérok10
Narancsos ostyák/Kókuszos ostyák12
Sablés nantais14
Rumos-mazsolás kekszek16
Éponges18
Chocolate Chip Cookies20
Mandulás habcsókok22
Pápaszemek24
Omlós sütemény26
Langues-de-chat (Macskanyelvek)28
Gyömbéres lapocskák30
Amaretti32
Vaníliás tallérok34
Mézeskalácsszeletek36
Benyomott kekszek38
Biscotti40
Mézes ostyák42
Bécsi ujjak44
Pisztáciakrémmel töltött tekercsek46
Gyors zabpelyhes tallérok48
Fours pochés50
Snickerdoodles52
Gyömbéres kekszek54
Festett kekszek56
Földimogyorókrémes tallérok58
Karácsonyi aprósütemények60
Tanácsok és tippek62
Tárgymutató64
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem