A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Tudósköztársaság

Gyorsregény a Mén=vizekről

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Orpheusz Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 183 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-797-179-3
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációval és kihajtható térképpel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A hazai olvasók többségének aligha cseng ismerősen Arno Schmidt neve. A modern német irodalom e legkülönösebb, ha nem különc írójának műveiből egy-két ízelítőre futotta csak eddig magyarul. Pedig merészen innovatív hatása az író 1979-ben bekövetkezett halála után méginkább felerősödött. Hasonlíthatatlan óriás-művére - amely a Zuboly álma címet viseli -, mint a posztmodern egyik alapművére szokás hivatkozni.
A Tudósköztársaság vérbeli Arno Schmidt regény. Kegyetlenül végletes vélemény egyénről, nyelvről, társadalomról, politikáról: negatív utópia. Schmidt excentrikus stílusa a regény meghökkentő áttételeiben, fordulataiban, fonetikai és grammatikai csavarásaiban is megmutatkozik, amelyet most Adamik Lajos remek fordításában követhet a modern irodalom exkluzivitásaira fogékony olvasó.

Arno Schmidt

Arno Schmidt műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Arno Schmidt könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv