797.572

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

England, past and present/From the English-speaking World/Life through English Eyes

Anglia múltjából és jelenéből/Szemelvények az angol és az amerikai irodalomból/Történelmi és irodalmi szemelvények/Az élet angol szemmel

Fülszöveg

Az Idegen Nyelvi Kiskönyvtár angol nyelvi sorozatának első négy kötetét egybegyűjtve veszi kezébe az olvasó. Kiadványunknak az a célja, hogy - jól kezelhető, zsebformátumú kötetben - a nyelvi önképzésre kitűnően alkalmas anyagot, változatos tartalmú és nehézségi fokú szövegeket adjunk azok kezébe, akik már rendelkeznek az alapfokú angol nyelvismerettel, és szükségük van tudásuk tökéletesítésére, vagy egyszerűen kedvet éreznek hozzá.
Ez a válogatás nagyon jól megfelel a nyelvi továbbképzés, illetőleg önképzés céljának. A kevesebb nyelvtudással rendelkező éppen úgy megtalálja benne a neki megfelelő anyagot, mint az, aki igényesebb szövegeket tud és kíván olvasni. A rövid anekdoták könnyű nyelvétől angol és amerikai íróktól vett szemelvényekig igen széles a skála.
Az olvasmányok feldolgozásához, a nehezebb kifejezések, anglicizmusok megértéséhez a lapalji jegyzetek nyújtanak segítséget, az alapszókincshez nem tartozó szavak pedig a kötetvégi szótárban találhatók meg.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
England, past and present/From the English-speaking World/Life through English Eyes England, past and present/From the English-speaking World/Life through English Eyes England, past and present/From the English-speaking World/Life through English Eyes

A gerinc kissé töredezett.

Állapot:
840 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba