803.070

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Gyújtópont

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 324 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

Lawrence Newman, egy amerikai nagyvállalat személyzeti osztályának vezetője furcsán érzi magát: észreveszi hogy az emberek elhúzódnak tőle, másképp beszélnek vele, mint azelőtt - mintha légüres tér venné körül. Keresi-kutatja az okát és egyszerre megtalálja. Ráeszmél arra, hogy pár hete szemüveget kezdett viselni és attól arca megváltozott: zsidónak nézik. Megbántva otthagyja régi helyét, de új állást nem kap.
Hamarosan más téren is találkozik ezzel a titkos, vad gyűlölettel. A kertvárosban ahol egyforma kis családi házak százai sorakoznak egymás mellé, szomszédai kirekesztik maguk közül.
Pedig Newman sohasem volt zsidó. A kertvárosban ahol lakik, egyetlen zsidó él, egy kis boltos és a huligánok ezt a boltost támadják. Newman eleinte a huligánokkal akar tartani, hogy elterelje magáról a gyanút.De igazságérzete és emberi méltósága lassanként feltámad, és gyáva viselkedésével szakítva, nyiltan kiáll meggyőződéséért. A harcban sebeket kap, de életében először megszabadul a félelemtől

Arthur Miller

Arthur Miller műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Arthur Miller könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gyújtópont Gyújtópont Gyújtópont Gyújtópont Gyújtópont Gyújtópont

A védőborító kissé kopott, szakadozott. A borító és a lapélek enyhén foltosak. Az előzéklapon ajándékozási bejegyzés látható.

Állapot:
840 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba