1.031.431

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Harisnyás Pippi hajóra száll

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Egmont-Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 135 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-629-463-2
Megjegyzés: A könyv fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Milyen egy kisvárosi kirakodóvásár? Hogy zajlik egy osztálykirándulás és a csónakázás a tavon? Egész biztosan nem úgy, ahogy az elképzeljük, ha Harisnyás Pippi is részt vesz benne. Pippi ugyanis a világ legötletesebb, legszeleburdibb és legerősebb kislánya! Ő mindig azt teszi, amihez épp kedve szottyan, nem ismer lehetetlent, nincsenek se korlátai, se gátlásai. Nem csoda, hogy minden gyerek rajong érte, és a barátja szeretne lenni, még akkor is, ha Pippi viselkedése láttán bizonyos idős hölgyek megszólalni sem tudnak a döbbenettől.
Aztán egyszer csak megjelenik Harisnyás Efraim papa, a hajóskapitány és négerkirály, aki éppolyan zabolátlan és bolondos, mint a lánya (csak nem annyira erős sokkal kövérebb). Pippi hatalmas búcsúmulatságot szervez, mivel úgy dönt: tengerre száll apjával a Szeleverdin. Csakhogy a barátai sírva kísérik a kikötőbe. Hogy tud elválni tőlük Pippi, aki nem csak a világon a legerősebb kislány, de neki van a legnagyobb szíve is?

Astrid Lindgren

Astrid Lindgren műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Astrid Lindgren könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv