kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Kossuth Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 110 oldal |
| Sorozatcím: | Nefelejcs könyvek |
| Kötetszám: | 20 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 18 cm x 11 cm |
| ISBN: | 963-09-3570-8 |
| Bezetés | 5 |
| Aszalás | 7 |
| Mivel aszaljunk? | 7 |
| Gyümölcsaszalás | 10 |
| Alma | 10 |
| Áfonya | 11 |
| Birsalma | 11 |
| Birskörte | 12 |
| Bodzabogyó | 12 |
| Cseresznye | 12 |
| Cseresznye mogyoróval | 12 |
| Csipkebogyó | 13 |
| Meggy | 13 |
| Kajszibarack | 14 |
| Körte | 15 |
| Őszibarack | 15 |
| Ribizli | 16 |
| Szilva egyszerűen | 17 |
| Édes szilva | 18 |
| Prünella (lapított aszalt szilva) | 18 |
| Diós, mandulás, pisztáciás szilva | 19 |
| Vörösboros szilva | 19 |
| Szőlő | 20 |
| Vörös som (húsos som) | 21 |
| Kandírozás | 22 |
| Alaprecept | 23 |
| Cukrozott gyümölcsök | 25 |
| Áfonya | 25 |
| Alma | 26 |
| Berkenye | 26 |
| Birsalma, birskörte | 27 |
| Citromhéj | 27 |
| Cseresznye szárasan | 28 |
| Csipkebogyó | 28 |
| Dió | 29 |
| Eper | 29 |
| Földieper | 30 |
| Görögdinnyehéj | 31 |
| Kajszibarack | 31 |
| Körte | 32 |
| Meggy | 32 |
| Narancshéj | 33 |
| Őszibarack | 33 |
| Ribizli | 34 |
| Rózsaszirom | 34 |
| Sárgadinnye | 35 |
| Szilva | 35 |
| Mézes ringló | 35 |
| Szárítás | 37 |
| Zöldségszárítás | 37 |
| Gomba | 37 |
| Gombapor | 38 |
| Karalábé | 38 |
| Karfiol | 39 |
| Karfiolpor | 39 |
| Paprika | 39 |
| Cseresznyepaprika | 40 |
| Paradicsompaprika | 40 |
| Pasztinák | 41 |
| Petrezselyem | 41 |
| Póréhagyma | 42 |
| Sárgarépa | 42 |
| Tök | 43 |
| Vöröshagyma | 43 |
| Zeller | 44 |
| Zöldbab | 44 |
| Zöldborsó | 45 |
| Fűszernövények szárítása | 45 |
| Mit szárítsunk? | 47 |
| Bazsalikom | 48 |
| Boróka | 49 |
| Borsfű | 49 |
| Borsosmenta | 49 |
| Citromfű | 50 |
| Édeskömény | 50 |
| Fehér mustár | 51 |
| Izsóp | 51 |
| Kakukkfű | 51 |
| Kapor | 52 |
| Koriander | 52 |
| Kömény | 53 |
| Lestyán | 53 |
| Majoranna | 53 |
| Petrezselyem | 54 |
| Rozmaring | 54 |
| Rózsa | 55 |
| Sáfrányos szeklice | 55 |
| Tárkonyüröm | 55 |
| Zeller | 56 |
| Zsálya | 56 |
| Receptek | 57 |
| Reggeli | 57 |
| Egészséges gyümölcstál | 57 |
| Gyümölcsmüzli | 57 |
| Levesek | 57 |
| Bodzaleves | 57 |
| Csipkebogyóleves | 58 |
| Gombaleves | 58 |
| Karfiolleves | 59 |
| Kaporleves | 59 |
| Körteleves | 59 |
| Mazsolaleves | 60 |
| Narancsleves | 60 |
| Őszibarackleves | 60 |
| Tökleves | 61 |
| Főfogások | 61 |
| Almás csirke | 61 |
| Gombás csirkemáj | 61 |
| Körtés marhaszelet | 62 |
| Mandarinos nyúlcomb | 62 |
| Mazsolás vesepecsenye | 62 |
| Sárgabarackos karaj | 63 |
| Szilvával töltött dagadó | 63 |
| Zöldborsós fürj | 64 |
| Zöldséges sertéssült | 64 |
| Vegetás, töltött csirkemell | 65 |
| Köretek, főzlékek | 65 |
| Főzelékpuding | 65 |
| Gyümölcsös rizsbomba | 66 |
| Mártások | 66 |
| Csipkebogyómártás | 66 |
| Erdeigyümölcs-mártás | 66 |
| Fűszermártás | 66 |
| Kapormártás | 67 |
| Málnamártás | 67 |
| Mazsolamártás | 67 |
| Mentamártás | 67 |
| Norvégmártás | 67 |
| Tárkonymártás | 68 |
| Zöldmártás | 68 |
| Édességek | 68 |
| Almakenyér | 68 |
| Ciromfagylalt | 68 |
| Birsalmacsók | 69 |
| Cukrozott gyümölcsparfé | 69 |
| Gyümölcskosarak | 69 |
| Körte édes pezsgőben | 70 |
| Málnás palacsinta | 70 |
| Ribizlitorta | 70 |
| Töltött aszalt szilva | 71 |
| Eltevés hagyományos módon | 72 |
| Befőttek, dzsemek, lekvárok, nyers gyümölcsök | 72 |
| Almapüré süteménybe | 72 |
| Almalekvár | 72 |
| Barackbefőtt citromosan | 73 |
| Barackdzsem hámozott barackból | 73 |
| Barackíz | 74 |
| Őszibarackbefőtt | 74 |
| Őszibaracklekvár | 75 |
| Sárgabarack frissen | 75 |
| Birsalmasajt | 75 |
| Birsalmakocsonya | 76 |
| Bodzalekvár | 76 |
| Cseresznye rumban | 76 |
| Cseresznyebefőtt, meggybefőtt | 77 |
| Dinnyebefőtt | 77 |
| Dinnyedzsem | 78 |
| Sárgadinnyedzsem | 79 |
| Egresbefőtt | 79 |
| Egres cukorban | 79 |
| Eperbefőtt | 80 |
| Kompót alkoholban | 81 |
| Körte egészben | 82 |
| Málnakocsonya | 82 |
| Musttal való befőzés | 83 |
| Meggy rummal | 83 |
| Szilva frissen | 83 |
| Szilva ecetesen | 84 |
| Szilvadzsem | 84 |
| Szilva hámozva | 85 |
| Szilvaíz cukor nélkül | 85 |
| Szilvaíz cukorral | 86 |
| Szilva rummal | 86 |
| Zöld szilva | 86 |
| Hűsítő italok, likőrök | 87 |
| Almaital | 87 |
| Eperital | 88 |
| Málnaszörp nyersen | 88 |
| Málnaszörp | 88 |
| Őszibarackital | 89 |
| Citrom- és narancsszörp | 89 |
| Narancshéjlikőr | 90 |
| Narancslikőr tejjel | 91 |
| Mokka- vagy kávélikőr | 91 |
| Fügebor | 92 |
| Savanyúságok, főzelékek | 93 |
| Csalamádé | 93 |
| Lecsó | 94 |
| Paradicsom összetörve | 94 |
| Paradicsom egészben | 94 |
| Paradicsom cikkekre vágva | 95 |
| Paradicsom cukorban | 95 |
| Zöld paradicsom cukorban | 96 |
| Petrezselyemgyökér | 96 |
| Sóska | 96 |
| Tök ecetben | 96 |
| Tök cukorban | 97 |
| Tök sóban | 97 |
| Uborka | 97 |
| Vajbab | 98 |
| Zöldborsó | 98 |
| Ételízesítő | 99 |
| Paradicsompüré | 99 |
| Paprikalekvár | 99 |
| Paprikalekvár zsírban | 100 |
| Zöldségpüré | 100 |
| Ketchup magyarosan | 100 |
| Zöldségek téli tárolása | 101 |
| Burgonya | 101 |
| Hagyma | 102 |
| Karfiol | 102 |
| Káposzta | 102 |
| Leveszöldségek | 103 |
| Piros paradicsom | 103 |
| Tök, tökfélék | 103 |
| Zöldpaprika | 104 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.