1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sok hűhó Emmiért

Regény

Szerző

Kiadó: Nova Irodalmi Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 278 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta Friedmann Á., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a történet egy szerelem története. Nem több és nem kevesebb. X és Y, a és b, Emmi és Gábor között. Egyik nő, a másik férfi. Egészen rendkívüli szerelem, mint a szerelmek általában. Két személy... Tovább

Előszó

Ez a történet egy szerelem története. Nem több és nem kevesebb. X és Y, a és b, Emmi és Gábor között. Egyik nő, a másik férfi. Egészen rendkívüli szerelem, mint a szerelmek általában. Két személy kell hozzá, az egyik, aki szeret; a másik, aki viszontszeret. Vannak variációk is. Például: a másik szeret és az egyik szeret viszont. Muszáj ezzel a kérdéssel foglalkozni végre. Erről még sose írt senki. Beszéljünk nyíltan. Utóvégre férfiak vagyunk. Nézzünk szembe az igazsággal.
Két ember szereti egymást. Ez biztos. Ez az igazság. Ebből nem engedek. Meggyőződésem. Vállalom. Fontos. Két ember szereti egymást.
Legfeljebb, nem mondom, lehet, hogy nem szeretik egymást. Vissza

Fülszöveg

1935-ben írta Sok hűhó Emmiért című regényét, amelyből azonos címmel készítettek filmet, Jávor Pál, Szeleczky Zita, Csortos Gyula főszereplésével. A regény hangja új, vidám, üde és eredeti, mint Emmi maga, a sok hűhó oka és tettese. Emmi, a fiatal lány szeretné enni a férfiakat, és hihetetlenül megijed, amikor ez majdnem sikerül neki. Emmi komisz, bánt, lop, csal és hazudik, és közben nem lehet nélküle élni.

Aszlányi Károly

Aszlányi Károly műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Aszlányi Károly könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv