| Kiadó: | Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Információs Központja |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 56 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 23 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-502-248-4 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal. |
| A juhtenyésztés helyzete nemzetközi összehasonlításban | 3 |
| Az ágazat jelenlegi helyzete | 9 |
| Az állomány fajta- és szektoronkénti összetétele | 12 |
| Biológiai alapok | 13 |
| A tenyésztői munka helyzete | 13 |
| Mesterséges termékenyítés | 16 |
| Tenyészállat-nevelés | 17 |
| Tartástechnológia | 17 |
| Takarmányozás | 19 |
| Kisárutermelés | 20 |
| Az ágazat fejlesztése | 21 |
| A fejlesztés iránya és méretei | 21 |
| Hustermelés | 21 |
| Gyapjutermelés | 22 |
| Tejtermelés | 22 |
| A biológiai alapok fejlesztése | 22 |
| Fésüs merinó | 24 |
| Uj fajták kialakítása | 25 |
| Haszonállat előállító keresztezések | 26 |
| Javasolható hasznosítási irányok | 27 |
| Sürített elletés | 27 |
| Évi egyszeri elletés fejéssel | 29 |
| Sürített elletés fejéssel | 29 |
| Takarmányozás | 31 |
| Tartástechnológiai irányelvek | 39 |
| Ajánlott korszerű eszközök, gépek, épületek | 41 |
| Kutatás, korszerű módszerek kidolgozása és fejlesztése | 55 |
| A végtermék minőségének javítása | 56 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.