| Kiadó: | Husipari Szakkönyvek Szerkesztősége és Kiadóhivatala |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
| Oldalszám: | 48 oldal |
| Sorozatcím: | Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell |
| Kötetszám: | 4 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 15 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | 6 fekete-fehér fotóval illusztrálva. |
| Bevezetés | 3 |
| Becsületes magyar kereskedő és iparos üzleti irányelvei | |
| A hentes és mészárosiparos mint kereskedő | 5 |
| A jó kereskedő húszparancsolata | 5 |
| Az eladás művészete | |
| A beszédtechnika | 7 |
| A vevő megszólítása | 10 |
| Az elárusítók egymás közt | 12 |
| Társalgás a vevővel | 15 |
| Gyermekek kiszolgálása | 18 |
| Húsáruk visszavétele és kicserélése | 19 |
| Vevőtoborzás, reklám | 21 |
| Kolbászáruk, sonkaspecialitások röpcéduláinak ismertetése | |
| 1. számú | 23 |
| 2. számú | 23 |
| Helytelen beszédmodor | 25 |
| Emberismeret, a vevő lélektana | 27 |
| A gyakorlott elárusító | 31 |
| A vonzó kirakat | 32 |
| Érdekes esetek az üzleti életből | 34 |
| A marha felbontása | |
| A hátsó negyed | 39 |
| Eleje | 40 |
| A borjú kifejtése és üzleti felbontása | 41 |
| A birka felvágási módja | 43 |
| A bárány | 43 |
| A marha húsrészei és magyaros elnevezése | 43 |
| A borjú húsrészei és magyaros elnevezése | 43 |
| A bárány | 43 |
| A birka | 43 |
| A kolbász és felvágottáruk eladása | 44 |
| A kirakatberendezések | 45 |
| Képek jegyzéke |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.