A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Az élelmiszer előállítás higiéniai alapjai

Tansegédlet

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Gödöllői Agrártudományi Egyetem Vezetői- és Továbbképző Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 51 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az élelmiszer előállítás általános szabályai1
Az élelmiszeripari tevékenység engedélyezése2
Az élelmiszer előállítás belső, üzemi önellenőrzése4
Élelmiszeripari nyersanyag higiéniai megfelelősége5
Ételmérgezések, ételfertőzések, kórokozók8
Élelmiszer előállítás tárgyi feltételei13
Az élelmiszer előállítás folyamata17
Tisztítás fertőtlenítés19
Élelmiszer előállítás személyi feltételei27
Élelmiszer előállítók körében előforduló foglalkozási megbetegedések31
Az egyes iparágak legfontosabb higiéniai követelményei32
Állatvágás és húsfeldolgozás32
A tej ipari feldolgozása36
Az élelmiszer tartósítása, konzervgyártás39
Sütő és tésztaipar42
Kenyér és péksütemény előállítás43
Száraztészta gyártás45
Édesipari termékek47
Cukorkák és hasonló nagy szénhidráttartalmú készítmények48
Édesipari tartós készítmények48
Asztalt és cukrozott gyümölcsök, szárítmányok49
Jégkrém, parfé50
Az élelmiszer előállítást és az élelmiszer előállításban résztvevő személyeket érintő legfontosabb jogszabályok és rendeletek jegyzéke51
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv