1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata

Szerkesztő

Kiadó: Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 108 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
I. fejezet
Környezetre, épületekre, berendezésekre vonatkozó előírások 3
II. fejezet
Az üzemek tisztán tartása 14
III. fejezet
Személyi higiénia 20
IV. fejezet
Élelmiszer előállításával kapcsolatos rendelkezések 23
V. fejezet
Ellenőrzés 32
VI. fejezet
Vegyes rendelkezések 34
KÜLÖNÖS RÉSZ
VII. fejezet
Baromfivágás - feldolgozás 35
VIII. fejezet
Cukor előállítása 41
IX. fejezet
Édesipari termékek előállítása 42
X. fejezet
Élesztő (sütő-és takarmányélesztő) gyártása 44
XI. fejezet
Étkezési ecet előállítása 45
XII. fejezet
Gabonafelvásárlás és -feldolgozás 46
XIII. fejezet
Gyorsfagyasztott élelmiszerek előállítása 50
XIV. fejezet
Hústermelés (vágás) és húsfeldolgozás 51
XV. fejezet
Hűtő-fagyasztó tárolás 63
XVI. fejezet
Konzervgyártás 66
XVII. fejezet
Likőr, pálinka és rum hideg úton történő gyártása 69
XVIII. fejezet
Maláta és sör előállítása. Sörfejtés (palackozás) 70
XIX. fejezet
Margarin, étkezési olaj és mesterséges ételzsírok készítése 73
XX. fejezet
Must és bor előállítása 75
XXI. fejezet
Műjéggyártás 77
XXII. fejezet
Pálinkafőzés ÉJ 78
XXIII. fejezet
Kenyér- és péksütemény-előállítás 79
XXIV. fejezet
Száraztészta-gyártás 81
XXV. fejezet
Tej és tejtermékek előállítása 82
XXVI. fejezet
Tojáskezelés és -feldolgozás 89
XXVII. fejezet
Üdítőital, széndioxiddal telített ásványvíz, szénsavas ivóvíz előállítása 92
XXVIII. fejezet
A vad elejtést követő kezelése, szállítása 94
XXIX. fejezet
Mézfeldolgozás 100
XXX. fejezet
Szárított és aszalt növényi termékek előállítása (gyümölcs, zöldség,
fűszerfélék) 101
XXXI. fejezet
Fűszerpaprika feldolgozás 102
FÜGGELÉK
A mezőgazdasági szövetkezetek tagjai és az egyéni termelők által történő
élelmiszer előállítására, csomagolására, szállítására és forgalomba hozatalára
vonatkozó higiéniai előírások 103
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata

A gerinc enyhén kopott, néhány lapon ceruzás jelölés látható.

Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata

A borító kissé elszíneződött. Néhány lapon aláhúzások láthatók.

Állapot:
980 Ft
680 ,-Ft 30
10 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata

A borító, a lapélek és több lap foltos. A borítón bejegyzés látható.

Állapot: Közepes
980 Ft
780 ,-Ft 20
12 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata

A borítón jelölés látható.

Állapot:
980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba
konyv