1.114.989

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Az én alapszakácskönyvem

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Top-Hill Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 704 oldal
Sorozatcím: Mesterszakácskönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-2126-85-8
Megjegyzés: Átdolgozott 2. kiadás. Néhány fekete-fehér illusztrációval.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


•4>mikű^Horváth Ilona több mint ötven éve megírta feniális szakácskönyvét, még nem sejthette, hogy
Évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát Nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad
latt sok minden változott konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, A tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami Pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg Senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen Zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és A körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi Kerül a kosarunkba vagy a tányérunkba, tudatosabban étkezünk. ^ -Átértékelődött tehát sok minden. Az én alapszakácskönyvem Célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha Számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományait, az új Kihívásoknak is megfeleljen. így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti Össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is... Tovább

Fülszöveg


•4>mikű^Horváth Ilona több mint ötven éve megírta feniális szakácskönyvét, még nem sejthette, hogy
Évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát Nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad
latt sok minden változott konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, A tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami Pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg Senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen Zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és A körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi Kerül a kosarunkba vagy a tányérunkba, tudatosabban étkezünk. ^ -Átértékelődött tehát sok minden. Az én alapszakácskönyvem Célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha Számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományait, az új Kihívásoknak is megfeleljen. így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti Össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött „meny-"'"Vei" specialitást is. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikoíi Valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és Egy olyan egyedülálló, - a tudatos étkezéshez nélkülözhetetlen - kis összefoglalás, ^ "elyből megtudhatjuk, az adott étel kalória-, tápanyag- és koleszterintartalmát.
1 Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Hargitai György

Hargitai György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hargitai György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem