A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az örök fiatalság szakácskönyve

Öregedésgátló alapanyagok/Energiát, életerőt adó ételek

Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Tarsoly Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 255 oldal
Sorozatcím: Reader's Digest
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN: 978-963-289-262-7
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Kiadóra való feliratkozás
Sorozatra való feliratkozás

Előszó

Évezredek óta kutatjuk, miként lehetséges megállítani az öregedést, visszanyerni fiatalságunkat, egészségünket. Az ifjúságnak örök forrása sajnos nincs, s az idő kerekét sem vagyunk képesek... Tovább

Fülszöveg

Szeretné magát minél tovább jól és energikusnak érezni, megelőzni a betegségeket és fiatalabbnak látszani? Táplálkozási szakértők által összeállított szakácskönyvünk segítségével megállíthatja az öregedési folyamatokat mindeközben ízletes és egészséges ételeket fogyaszthat.
EGYSZERŰ MEGOLDÁSOK, amelyek segítségével fokozhatja vitalitását lassíthatja az öregedést és csökkentheti a korral együtt járó leggyakoribb betegségek kialakulásának kockázatát.
EGÉSZSÉGES, TÁPLÁLÓ ÉTELEK RECEPTJEI, a legjobb egészségvédő és öregedésgátló alapanyagokból összeállítva. Kedvcsinálónak két példa: Sült hal parmezánbundában és Mandulatorta lime-szíruppal.
KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK ÉS KONYHAI TRÜKKÖK, amelyek segítenek, hogy fitten és nagyszerűen érezze magát minden életkorban!
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az örök fiatalság szakácskönyve Az örök fiatalság szakácskönyve Az örök fiatalság szakácskönyve Az örök fiatalság szakácskönyve

A borító enyhén sérült.

Állapot:
5.600 ,-Ft
28 pont kapható
Kosárba