| Kiadó: | Magyar Könyvklub |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 238 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-547-832-1 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Bevezető | |
| Ázsiai ételek - könnyedén | 10 |
| Wok, bambuszkosár, ázsiai fondütál: konyhai eszközök és főzési módszerek | 12 |
| Az ázsiai konyha jellegzetes hozzávalói a bambuszrügytől a citromfűig | 16 |
| Konyhai ábécé | 22 |
| Amit az ételek előkészítéséről és elkészítéséről tudni érdemes | 26 |
| Receptek | |
| Előételek | 32 |
| Levesek | 52 |
| Saláták | 72 |
| Tésztafélék, rizsételek | 92 |
| Vegetáriánus ételek | 112 |
| Halételek | 132 |
| Szárnyas- és húsételek | 172 |
| Desszertek | 212 |
| Mutató | 233 |