A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Az európai irodalom története (dedikált, számozott példány)

Szerző
Kapcsolódó személy

Kiadó: Auktor Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Plüss könyvkötői kötés
Oldalszám: 728 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-7780-11-4
Megjegyzés: Lothringer Miklós felelős kiadó által dedikált példány. Sorszámozott kiadás. Fekete-fehér illusztrációkkal. A jelen kiadás a Nyugat kiadó és Irodalmi Rt-nál megjelent mű hasonmása.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az európai irodalom történetének első kötete 1934-ben, a könyvnap idején látott napvilágot, s az 1760-ig terjedő időszakot dolgozta fel. Egy évvel később megjelent a második, befejező kötet is, míg... Tovább

Előszó

Az európai irodalom történetének első kötete 1934-ben, a könyvnap idején látott napvilágot, s az 1760-ig terjedő időszakot dolgozta fel. Egy évvel később megjelent a második, befejező kötet is, míg a mű átdolgozott, végleges kiadására 1936-ban került sor. Az 1945 óta eltelt negyvenhat esztendőben mindössze három kiadást ért meg a mű, s az utolsó óta is tizenkét év telt el.
Tehát pusztán a fenti tény is indokolttá teszi a kiadó azon törekvését, hogy ismét megjelentesse Az európai irodalom történetét, méghozzá - a könyvet szeretők és gyűjtők örömére - a Nyugat Rt. hasonmás kiadásában.
Vissza

Babits Mihály

Babits Mihály műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Babits Mihály könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az európai irodalom története (dedikált, számozott példány) Az európai irodalom története (dedikált, számozott példány) Az európai irodalom története (dedikált, számozott példány) Az európai irodalom története (dedikált, számozott példány) Az európai irodalom története (dedikált, számozott példány) Az európai irodalom története (dedikált, számozott példány) Az európai irodalom története (dedikált, számozott példány)

A lapélek enyhén foltosak.

Az előlapon a felelős kiadó, Lothringer Miklós névre szóló dedikációja látható. Ez a 0016-os számú példány.

Állapot:
9.800 ,-Ft
49 pont kapható
Kosárba
konyv