A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Irodalmi miniatürök I.

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Dante Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 156 oldal
Sorozatcím: Műveltség
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: A könyvben szereplő irodalmi alakok fekete-fehér fotóival illusztrálva. Második kiadás. Nyomtatta Wodianer-nyomda R-T., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A magam könyveihez nem szeretek előszót irni. Ha magyarázat az előszó, akkor bizonyosan van valami baj a könyvvel. Ha dicsekszik: izléstelen. Ha szerénykedik: szánalmas. Ezt a könyvet azonban,... Tovább

Előszó

A magam könyveihez nem szeretek előszót irni. Ha magyarázat az előszó, akkor bizonyosan van valami baj a könyvvel. Ha dicsekszik: izléstelen. Ha szerénykedik: szánalmas. Ezt a könyvet azonban, amelynek nem apja, csak nevelője vagyok, szívesen vezetem a világ elé, hogy minden magyarázgatás, dicsekvés és szerénykedés nélkül egyszerűen bemutassam. Az Irodalmi miniatűrök gondolatát a magyar olvasóközönség sajátságos átalakulása érlelte meg. Ez az átalakulás hihetetlenül rövid idő alatt, a háború derekától máig eltelt három-négy esztendő folyamán ment végbe. Megváltozott az olvasóközönség társadalmi összetétele. Megváltozott az olvasók száma. És természetesen megváltoztak a könyvhöz fűzött igények is.
Ezekről a változásokról nem lehet egy-két mondatban beszámolni. Mozgalmas időket éltünk és a könyvesboltok forgalma alapján meglehetősen hű grafikont lehetne készíteni ezekről az időkről. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Irodalmi miniatürök I. Irodalmi miniatürök I. Irodalmi miniatürök I. Irodalmi miniatürök I. Irodalmi miniatürök I. Irodalmi miniatürök I. Irodalmi miniatürök I. Irodalmi miniatürök I. Irodalmi miniatürök I.

A borító kissé foltos. Az előzéklapon tulajdonosi bejegyzés látható.

Állapot:
1.840 Ft
920 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba
konyv