A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

25 év a számok tükrében

Pamutfonóipari Vállalat kaposvári gyára/1951-1975. év

Kapcsolódó személy

Kiadó: Pamutfonóipari Vállalat
Kiadás helye: Kaposvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 171 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelent 200 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Pamutfonóipari Vállalat Kaposvári Gyára 20 éves fennállása alkalmából - három kötetben - feldolgozásra és kiadásra került gyárunk története "a számok tükrében." Az 1972-ben elkészített három... Tovább

Előszó

A Pamutfonóipari Vállalat Kaposvári Gyára 20 éves fennállása alkalmából - három kötetben - feldolgozásra és kiadásra került gyárunk története "a számok tükrében." Az 1972-ben elkészített három kötet feldolgozása eredeti alapító dokumentumokra, gyári statisztikai adatokra épült és kiegészült az alapítás óta a gyárban tevékenykedő kollektíva történethű visszaemlékezésével.
A munka összeállításával a múltat kívántuk bemutatni azok számára, akiket érdekel gyárunk fejlődési folyamata. Mindenek előtt a gyár műszaki, termelési és gazdasági fejlődés történetével, korszerűsítésével, a hatékonysággal, bér és létszámadatokkal foglalkozott behatóbban, de korlátozottabb mértékben a gyár szociológiai felméréseit is tartalmazza.
Az 1972-es kiadású három kötet egyidejű feldolgozása mintegy alapot rakott le a gyár történetének folyamatos feldolgozásához.
A kiadástól eltelt öt év /1971-1975/ változatos, dinamikus újabb történeti időszak volt, mely e kötetben került feldolgozásra, az első három kötet folytatásaként.
Az alap már megvolt. Célratörő lelkes munkát takarnak a számok és újabb 5 évet átfogó téglafelépítmény kerül az alapra, hogy már 25 évében mutassa be a gyár történetét. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
25 év a számok tükrében 25 év a számok tükrében 25 év a számok tükrében

A borító enyhén elszíneződött és megtört. A gerinc vászonnal pótolt.

Állapot:
2.840 Ft
1.060,-Ft 50 25
7 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv