Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

977.877

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bakallár József festőművész

A Kis-Duna festője

Szerző
Szerkesztő
Róla szól
Lektor
Fotózta
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 86 oldal
Sorozatcím: Pesterzsébeti múzeumi füzetek
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér reprodukciókkal, fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

1981. január 28-án a Budapest XX. kerületi Tanács Végrehajtó Bizottsága baráti találkozóra hívta össze a képzőművészeket. Meghívásunkat a kerületben élő és dolgozó, valamint a területhez... Tovább

Előszó

1981. január 28-án a Budapest XX. kerületi Tanács Végrehajtó Bizottsága baráti találkozóra hívta össze a képzőművészeket. Meghívásunkat a kerületben élő és dolgozó, valamint a területhez munkásságukkal kötődő művészek fogadták örömmel.
A résztvevők egyhangúlag indokoltnak és szükségszerűnek tartották, hogy életre hívjuk és rendszeresen megjelentessük a „Pesterzsébeti Múzeumi Füzetek" c. kiadványsorozatot. Gondos szerzői és szerkesztői előkészítés után a tisztelt olvasó most kezében tarthatja az első kötetet.
A kiadványok megjelenésével alapvető célunk, hogy fóruma és népszerűsítője legyen e táj alkotói világának, hisz fővárosunk e serkentő környezetében - a szó nemes értelmében - művészek születtek. Szeretnénk, ha a „Pesterzsébeti Múzeumi Füzetek" segítségével ablakot nyithatnánk az érdeklődő fiatalok, a szakmabéliek és a művészetpártolók számára egyaránt. Nem titkolt szándékunk az is, hogy feltárjuk értékeinket, hogy közelebb kerüljön az olvasó közös múltunkhoz, jövőnk formálásához.
Sorozatunk első kötete - reméljük - méltó indítója vállalkozásunknak és egyúttal biztosíték a közös munka eredményes folytatására.

Gyulai Gusztáv
Budapest Főváros XX. kerületi Tanács elnöke

Budapest, 1982. május Vissza

Losonci Miklós

Losonci Miklós műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Losonci Miklós könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem