A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kiskakas gyémánt félkrajcárja és más mesék

Szerző
Grafikus

Kiadó: Vagabund Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím: A világ legszebb meséi
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-9685-53-6
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Hol volt, hol nem volt, élt egyszer, a régi időkben egy szegény öregasszony. Nem volt annak más egyebe a világon, mint egy kis házikója, apró udvara, meg egy díszes tollú, piros tarajú kiskakasa. A kiskakas nagyon szorgalmas volt, reggeltől estig csak kapirgált, hátha talál valamit kettejüknek az udvaron. Addig keresgélt, addig kutatott, mígnem egy szép napon sikerült előkaparnia a szemétdombról egy gyémánt félkrajcárt!
Ám, amikor megtalálta a félkrajcárt, a csillogó pénzdarab tündöklő fénye véletlenül éppen a török császár szemébe tükröződött, aki a szomszédos palotában lakott!
Mivel a császár kapzsi és mohó ember hírében állott, tüstént a szegény asszony házához sietett, és erőnek erejével elvette a kiskakastól a gyémánt félkrajcárt, majd a kincstárába vitette.
Erre a kiskakas rettentő méregbe gurult, és elhatározta, hogy mindenképpen visszaszerzi a gyémánt félkrajcárt, a császárt pedig alaposan megleckézteti...

Tartalom

A kiskakas gyémánt félkrajcárja
Kacor király

Bakó Krisztián

Bakó Krisztián műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bakó Krisztián könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv