1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Föld és lakói

Védőborítós példány

Szerző

Kiadó: Pesti Hirlap
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott gerincű kiadói vászonkötés
Oldalszám: 1.192 oldal
Sorozatcím: A Pesti Hírlap könyvtára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: 1350 mélynyomású fényképpel, 8 színes térképmelléklettel és 75 szöveg közti térképpel illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Pesti Hirlap ezidei, rendkívüli kezdeménye: A Föld és Lakói. Az új, hatalmas kötet méltó módon csatlakozik ahhoz a sorozathoz, amelyet a Pesti Hirlap Lexikonával megkezdtünk és Az Élet... Tovább

Előszó

A Pesti Hirlap ezidei, rendkívüli kezdeménye: A Föld és Lakói. Az új, hatalmas kötet méltó módon csatlakozik ahhoz a sorozathoz, amelyet a Pesti Hirlap Lexikonával megkezdtünk és Az Élet Útmutatójával folytattunk.
Ez a mű, amelyet most örömmel nyujtunk át olvasóinknak, megismerteti mindnyájunk édesanyját, a Földet és bemutatja minden testvérünket, a Föld népeit.
Elénk vetíti a legkitűnőbb tudósok és szakemberek írásában az egész Földet, szárazföldeivel, tengereivel, a rajta élő népeknek civilizációját és kultúráját, sorra véve Európán és Magyarországon kezdve valamennyi világrészt s az egyes országok földrajzi, politikai és gazdasági életét. Mindezt kiegészíti a leggyönyörűbb képek sorával, önálló térképeket és statisztikai összeállítást is nyujtva minden országról, hogy megkönnyítse a tájékozódást.
Vajjon ismerheti-e még a legtájékozottabb olvasó is teljesen azokat a változásokat, amelyek a Föld arculatán a világháború következtében s az utána következő két mozgalmas évtized alatt végbementek? Amit a zúgva rohanó történelem az utóbbi évek során a Föld térképére rajzolt s ami változást ezek az események a népek életében előidéztek, annak írásban és képben leghívebb tükre könyvünk, amely pompás kiállításával a magyar könyvkiadásnak is dicsősége. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv