A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Leányszöktetés (Dobog a puszta)/A teleki házban végsőt lobban a láng/A deák szerelme (Thurzóék deákja)/A halál estéje (Nándorfehérvár foglya)

Szerző

Kiadó: Dr. Áchim András Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 92 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Négy mű egy könyvben. Nyomtatta Hungária Nyomda Rt., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Bíborosan, aranysárga pompában ébredt a végtelen pusztaság. A hajnali fuvallatok zsályás, mentás illatot hordtak a füves mezők felett a sás- és nádrengeteges roppant folyó,... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Bíborosan, aranysárga pompában ébredt a végtelen pusztaság. A hajnali fuvallatok zsályás, mentás illatot hordtak a füves mezők felett a sás- és nádrengeteges roppant folyó, az Ob felől. Az ég alján függeszkedő kis pacsirták zengték himnuszos éneküket. Kelet felé veresedett az ég alja s egy pillanatra elhallgatott a pacsirtacsicsergés és a természet is mintha visszafojtotta volna lélegzetét. Várta minden a csodát, a nap felkelését. Lángtenger volt már a keleti égalj s feltűnt, s lassan, ünnepélyes méltósággal emelkedett a láthatár fölé a nap roppant izzó gömbje.
Dzsula, a fiatal harcos, a Magyar törzs vezérének fia, lefogta vágtató lovát s nézte a napkeltének felséges misztériumát. A megtorpadt nemes mén türelmetlenül kapált alatta s élesen nyerített a messzeségek felé. A tűzgolyó pedig csak emelkedett lassan felfelé. Vissza

Tartalom

P. Ábrahám Ernő: Leányszöktetés (Dobog a puszta)1-23
Balassa Imre: A teleki házban végsőt lobban a láng1-23
Vándor Kálmán: A deák szerelme (Thurzóék deákja)1-23
Leleszy Béla: A halál estéje (Nándorfehérvár foglya)1-23
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv