A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A meztelen folyó

Folyópróza

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Új Palatinus-Könyvesház Kft.-Árkád Kht.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 257 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-9487-36-8

Előszó

Részlet a könyvből:

"(tengerre, vitorlám!)

Kiszáradt tenger fenekén születtem, csupasz majomként a Duna partján. Sóban-vízben fürösztöttek meg, hogy erősebb legyek: mert eléggé nyavalyás... Tovább

Fülszöveg

Fölébe kerülni. Fölébe kerülhet-e hősünk mindannak, ami lenn, a Dél(vidék)en érte? Lehet -e az évek múltával rálátni egykori szerelmekre, barátokra, mámoros szellemi vállalkozásokra, egy fenyegető, de elképesztően színes világra? A válasz az olvasóé, hősünk annyit tehet, hogy valahol sokkal föntebb a folyónál felkapaszkodik a hegyoldalba, onnan száz kilométerekről is látja a régi péterváradi hidat. Pedig azt lebombázták. És lát olyat is, ami tán nem is volt soha.
Balázs Attila (1955) emlékezetes kötetei - utóbb a Király album (1998-ban az Év Könyve) és a Ki tanyája ez a világ „népregénye" - után ismét új műfajjal, folyóprózával lép az olvasó elé.

Balázs Attila

Balázs Attila műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Balázs Attila könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem