A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Orosz nyelvkönyv I.

Gimnázium I.

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Tankönyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 220 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Orosz  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 963-18-1828-4
Megjegyzés: Tankönyvi szám: 13143. Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Könyvünk az általános iskolai tankönyvek szókészletére és nyelvtani anyagára épül, a gimnáziumba lépés előtt megszerzett készségekre támaszkodik. Ugyanakkor differenciálási lehetőséget nyújt: a... Tovább

Előszó

Könyvünk az általános iskolai tankönyvek szókészletére és nyelvtani anyagára épül, a gimnáziumba lépés előtt megszerzett készségekre támaszkodik. Ugyanakkor differenciálási lehetőséget nyújt: a tanulócsoport felkészültsége és haladási készsége szerint használható fel kevesebb vagy több a benne található szövegekből.
Az orosztanár a csoport ismeretében el tudja dönteni, milyen és mennyi anyagot lehet elvégezni a tankönyv választékából. A szövegeket és dialógusokat ezért különböző jelzésekkel láttuk el. Elsősorban az A betűvel jelölt olvasmányok elvégzését ajánljuk minden tanulócsoportnak. A Đ jelöli azokat a szövegeket, amelyek az A jelű szövegek helyett vagy mellett választhatók. A B jelű szövegek szolgálják a differenciálást. Ezekből válasszunk további szövegeket az erősebb csoportoknak, amelyek nagyobb tananyag elvégzésére képesek. A ł betűs szövegeket a tanulók önálló munka során dolgozhatják fel.
Hangsúlyozzuk még, hogy a szótanulást, leckénként külön rovatban összegyűjtött igepárok megtanulását, a nyelvtani témák, a lexikai, kommunikatív és grammatikai gyakorlatok túlnyomó többségének alapos feldolgozását elengedhetetlennek tartjuk az előírt készségek megszerzéséhez. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv