A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kísérletek és tapasztalatok

Az általános művelődési központok óvodáinak könyv- és könyvtárhasználatáról

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Óvónők és könyvtárosok megfigyeléseit adjuk közre a következő írásokban az óvódások könyv- és könyvtárhasználatáról. Tapasztalataik jól illeszkednek az új óvodai nevelési program koncepciójához.... Tovább

Előszó

Óvónők és könyvtárosok megfigyeléseit adjuk közre a következő írásokban az óvódások könyv- és könyvtárhasználatáról. Tapasztalataik jól illeszkednek az új óvodai nevelési program koncepciójához.
Témánk még nem olyan nagymúltú, hogy egzakt eredményekről beszámolhatnánk, de az értékes tapasztalatok, lelkes kezdeményezések adaptálhatók más környezetbe, és alapul szolgálhatnak a majdan tudományos igényességgel feldolgozott pedagógiai művekhez is.
A három általános művelődési központ más-más nagyságrendű, más-más feltételek, körülmények között működő intézmény. "Egy húron pendülnek" azonban abban, hogy az olvasóvá nevelést nem az olvasástanítással kell elkezdeni, és csak az óvónő, a könyvtáros és a család együttes erőfeszítésével érhető el, hogy a gyermekből a világ dolgai iránt érdeklődő, nyitott gondolkodású iskolások, illetve felnőttek váljanak. Kiadványunkkal ehhez kívánunk segítséget nyújtani. Vissza

Tartalom

Petrikné Varga Magdolna (vezetőóvónő) - Dr. Balogh Ernőné: Besenyőtelki tapasztalatok 5
Dr. Kovács Györgyné (vezetőóvónő) - Hadházi Csabáné (könyvtárvezető): Debreceni tapasztalatok 13
Végh Mihályné (vezetőóvónő): Sarudi tapasztalatok 20
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv