A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Tiszántúli Mezőgazdasági Tudományos Napok 1995/I.

"A Debreceni Agrártudományi Egyetem a Tiszántúl mezőgazdaságáért" 1./Date Állattenyésztési Főiskolai Kar Hódmezővásárhely, 1995. április 21-22.

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 250 oldal
Sorozatcím: Tiszántúli Mezőgazdasági Tudományos Napok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: További szerzők a kötetben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Debreceni Agrártudományi Egyetemen évtizedes hagyomány egy olyan országos tudományos tanácskozás megrendezése, melynek célja a Tiszántúl mezőgazdaságának fejlesztése.
Ebben az évben a... Tovább

Előszó

A Debreceni Agrártudományi Egyetemen évtizedes hagyomány egy olyan országos tudományos tanácskozás megrendezése, melynek célja a Tiszántúl mezőgazdaságának fejlesztése.
Ebben az évben a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Főiskolai Kar szolgál a rendezvény színhelyéül. Mindamellett, hogy nagy örömmel vállaltuk a házigazda szerepét, megtiszteltetésnek tekintjük, hogy itt fogadhatjuk az ország agrártudományának legjelesebb képviselőit, sőt - az egyre növekvő nemzetközi érdeklődés jeleként - a tudományterület számos külföldi művelőjét is. Biztosak vagyunk abban, hogy a nagyszámú előadás elhangzása és poszter bemutatása, a szekciókban kialakuló viták mindnyájunkat hozzá fognak segíteni ahhoz, hogy a jövőben minél többet tehessünk a tanácskozás célkitűzésében megfogalmazott alapgondolathoz, amely a segítségre nagyon is rászoruló Tiszántúl mezőgazdaságának helyzetét kívánja előmozdítani. Az egyes felkért szekcióvezetőknek ezúton szeretném megköszönni, hogy elvállalták a feladatot és munkatársaimmal azon leszünk, hogy munkájukat minél optimálisabb feltételek között tudják végezni az elkövetkezendő két nap során.
Köszönöm előadóinknak is, hogy a választott témakörökben alapos és nagyon komoly munkát végeztek, a megküldött összefoglalók biztosítékot jelentenek arra, hogy szakmai szempontból magasszínvonalú rendezvényre számíthatunk, amely mindnyájunk számára tanulságos lesz és meghatározza a jövőbeni kutatás-fejlesztés prioritásait. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tiszántúli Mezőgazdasági Tudományos Napok 1995/I. Tiszántúli Mezőgazdasági Tudományos Napok 1995/I. Tiszántúli Mezőgazdasági Tudományos Napok 1995/I.

A gerinc enyhén töredezett. Néhány oldalon bejegyzés látható.

Állapot:
1.980 Ft
990 ,-Ft 50
5 pont kapható
Kosárba
konyv